Meesteres Tess bij SM Studio Nieuwegein

MEESTERES TESS

Telefoon: 06 – 19 68 73 73
E-mail:: [email protected]
Bereikbaar per: Whatsapp, SMS, E-mail
Opmerking: Niet bellen / geen voicemail ivm met mijn en jou Privacy
Website:: tess4sm.nl


Ik kan de begripvolle en geduldige Meesteres zijn voor degene die wil ontdekken wat een echt SM-spel is, of wat zijn grenzen zijn. Maar Ik kan ook de zeer strenge en harde Meesteres zijn, voor wie dat nodig heeft en zijn grenzen wil verleggen. Ben je de perfecte slaaf voor Mij dan breng Ik je naar een wereld waar je alleen nog maar van had gedroomd.
Wil je mijn slaaf zijn ?

Lees dan de regels heel goed door !

Wees beleefd en dankbaar, Ik ben tenslotte jouw Meesteres. Hou je aan je afspraken en kom niet te laat. Ik speel voor mijn hobby en weiger slaven die niet bij Mij passen. Slijmen werkt, dus kado’s zijn altijd welkom. Ik speel als ik het leuk vind en omdat Ik het leuk vind, dus ga je vervelend doen dan ben je nooit meer welkom. Kijk bij mijn films dan zie je wat je te wachten kan staan als Mijn slaaf ! Natuurlijk zijn dit extreme voorbeelden van Mijn kunnen en kan Ik ook heel soft spelen en zelfs zonder pijn.

Mijn website